DienstenSysteem- & Netwerkbeheer

Diensten / Datacenter oplossingen

 

In de dynamische IT wereld waarin wij ons vandaag de dag begeven kan (tijdelijke) support op bepaalde expertises wenselijk zijn. Maar ook bij (langdurig) ziekteverzuim, projecten of bijvoorbeeld een verhuizing is (tijdelijk) support de methode om uw formatie van extra handjes te voorzien.

Wanneer uw organisatie behoefte heeft aan support op het gebied van netwerkbeheer bekijken wij graag en uiteraard geheel vrijblijvend naar de oplossingen van Ritchie Solutions! Maar ook voor expertise op het gebied van systeembeheer, virtualisatie en storage bent u bij Ritchie Solutions aan het juiste adres.

Ritchie Solutions richt zich op de provincies Brabant, Limburg, Gelderland, Zeeland, Zuid-Holland en Utrecht maar schroom niet om uw supportverzoeken buiten deze regio’s ook aan ons voor te leggen!

 

Referenties

  • Roland Flier; Eigenaar Flier ICT
    Ik heb Dennis leren kennen als een prettige en veelzijdige collega om mee samen te werken. Wat opvalt is zijn professionele en resultaatgerichte manier van werken. Bij onduidelijkheden weet hij snel de juiste personen en informatie te vinden om zaken opgelost te krijgen. Dennis heeft veel inhoudelijke kennis van zijn vakgebied, maar ook daarbuiten, waardoor hij goed in staat is het totaalplaatje te overzien.
  • Claudio Westerik
    Dennis is een uitstekende allround netwerk specialist met up to date kennis van de laatste ontwikkelingen. Als persoon is hij zeer collegiaal waardoor samenwerken met Dennis erg prettig is! Hij denkt altijd actief mee en is communicatief zeer vaardig. Claudio Westerik Eigenaar Westis

Heeft u nog vragen?

Wij kijken graag met u naar passende oplossingen voor uw IT vraagstukken, neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op