Springer Nature; Senior Support Medewerker

 • Description

  SpringerNature is onlangs gefuseerd met een amerikaans bedrijf. Ten behoeve van de fusie wordt er momenteel een nieuwe omgeving opgezet, wat het totaal aantal eindgebruikers rond de +-15.000 brengt. Het nieuwe domein wordt opgezet met een Windows 2012 R2, Exchange 2013, SSCM 2012 R2 omgeving. De fusie en de overgang naar de nieuwe omgeving brengt veel werk met zich mee, omdat de gebruikers al toegang moeten hebben tot resources in het andere domein en vice versa.

  WERKZAAMHEDEN

  - Het categoriseren, analyseren en wegwerken van ICT tickets
  - Via SCCM de uitrol van App-V applicaties begeleiden en troubleshooten
  - Het wijzigen van AD entries d.m.v. ADSI edit
  - Remote installeren en troubleshooting van software
  - Het categoriseren en uitvoeren van (standaard) wijzigingen. Hierbij maak je zelf een afweging of het handmatig uitgevoerd wordt of d.m.v. een powershell script (hangt af van de te wijzigen entries)
  ROL: Senior Support Engineer

  TOOLS: Exchange, SCCM, Active Directory, fileservers, public folders, GAL, mail-routing en printservices, Group Policies, App-V

  BRANCHE: Uitgeverij

 • Share

RecenteReferenties

 • Roland Flier; Eigenaar Flier ICT
  Ik heb Dennis leren kennen als een prettige en veelzijdige collega om mee samen te werken. Wat opvalt is zijn professionele en resultaatgerichte manier van werken. Bij onduidelijkheden weet hij snel de juiste personen en informatie te vinden om zaken opgelost te krijgen. Dennis heeft veel inhoudelijke kennis van zijn vakgebied, maar ook daarbuiten, waardoor hij goed in staat is het totaalplaatje te overzien.
 • Claudio Westerik
  Dennis is een uitstekende allround netwerk specialist met up to date kennis van de laatste ontwikkelingen. Als persoon is hij zeer collegiaal waardoor samenwerken met Dennis erg prettig is! Hij denkt altijd actief mee en is communicatief zeer vaardig. Claudio Westerik Eigenaar Westis

Kennismaken met
Ritchie Solutions

Zou u kennis willen maken met Ritchie Solutions, dan is het mogelijk om contact op te nemen via de knop hieronder.

Contact