Cloudoplossingen uitbesteden

Het aantal bedrijven en organisaties dat informatie en diensten overhevelt naar de cloud neemt continu toe. Van alle ondernemingen in Nederland opereert de helft ten minste deels vanuit de cloud, blijkt uit onderzoek van KPMG. De redenen lopen uiteen van kostenbesparingen tot een betere interactie met klanten en leveranciers. Maar die steeds massalere migratie betekent niet dat organisaties al hun activiteiten naar de cloud overhevelen. Veel organisaties en bedrijven zijn namelijk bang om volledig afhankelijk te worden van een derde partij.

De voordelen van werken in de cloud

Er zijn natuurlijk verschillende redenen dat steeds meer bedrijven (deels) in de cloud werken. Het werken in de cloud heeft namelijk heel veel verschillende voordelen, zoals:

Cloudoplossingen uitbesteden aan Ritchie Solutions

De implementatie en het beheer van cloudoplossingen is een ingewikkeld proces, wat de nodige kennis vereist. Wilt u graag overgaan naar de cloud, maar heeft u daar de juiste medewerkers niet voor in huis? Dan is het uitbesteden van dit proces wellicht een oplossing. Het vinden van de juiste mix tussen de diverse clouds en on-premise is belangrijk! U kunt uw cloudoplossingen uitbesteden aan de specialisten van Ritchie Solutions. Wij zijn uw partner in de ontwikkeling van uw clouddiensten, maar ook in het inrichten van de infrastructuur en het beheren ervan. Wij bieden u altijd service op maat. Wilt u hier graag meer over weten, neem dan contact met ons op door te bellen naar 0162 224 378 of door een mail te sturen naar info@ritchiesolutions.nl.

Wij zijn u graag van dienst.

Contact

Cloudoplossingen uitbesteden?

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Bericht