Over ons

Over Ritchie Solutions

Ritchie Solutions is een jong en ambitieus bedrijf met dito medewerkers die zich richt op Infrastructure Engineering, met als expertise netwerkbeheer maar ook consultancy op systeembeheer en virtualisatie. Ritchie Solutions is gevestigd in Breda maar biedt oplossingen voor klanten in de regio’s Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht en eventueel daar buiten.

De IT-professionals van Ritchie Solutions zijn ervaren IT’ers in bezit van MBO of HBO diploma en up to date certificeringen. IT’ers die weten wat belangrijk is op hun werk. Hun kennis en expertise varieert van technisch systeem-/netwerk specialist tot allround infrastructure engineer (waaronder Windows, VMware en Citrix).

Ritchie Solutions timmert hard aan de weg om in de komende 5 jaar haar vaste team IT-professionals uit te breiden en is daarom altijd op zoek naar ambitieuze personen die naast persoonlijke ontwikkeling ook bij willen dragen aan de doorontwikkeling van het bedrijf. Voor ambitieuze IT-professionals beschikt Ritchie Solutions over de juiste mentaliteit, liquide middelen en investeringsgeest!

 

Help jij Ritchie Solutions aan een nieuwe collega?

Krijg van ons een cadeaukaart twv een weekendje Antwerpen bestaande uit 2 overnachtingen en €250,- cash!

Waarom Ritchie Solutions?

  • Ritchie Solutions heeft ruime kennis en ervaring
  • Ritchie Solutions is innovatief en toekomstgericht
  • Ritchie Solutions heeft passie voor het vak

Benieuwd naar onze andere ervaringen of wat we voor u kunnen betekenen?

Kom in contact en maak vrijblijvend kennis.

Wat ze zeggen over ons
Recente referenties