STUUR JE CV + MOTIVATIE IN!

Werken bij Ritchie Solutions
Openstaande vacatures

Ritchie Solutions is op zoek naar enthousiaste IT’ers, zie onderstaande vacature(s). Staat jouw functie er niet tussen, stuur dan een open sollicitatie naar info@ritchie-solutions.nl

Wilhelminaplein 5, 4931 DA Geertruidenberg
Werkervaring : >2 jaar
Wilhelminaplein 5, 4931 DA Geertruidenberg
Werkervaring : >2 jaar

Ritchie Solutions (2012) is een jong en ambitieus bedrijf met dito medewerkers die zich richt op Infrastructure Engineering, met als expertise netwerkbeheer maar ook consultancy op systeembeheer en virtualisatie. Daarnaast ondersteunt Ritchie Solutions in de uitvoering van het aanmaken, inrichten en eventueel beheren van clouddiensten. Ritchie Solutions is gevestigd in Breda maar biedt oplossingen voor klanten in de regio’s Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht en eventueel daar buiten.

De IT-professionals van Ritchie Solutions zijn ervaren IT’ers in bezit van MBO of HBO diploma en up to date certificeringen. IT’ers die weten wat belangrijk is op hun werk. Hun kennis en expertise varieert van technisch systeem-/netwerk specialist tot allround infrastructure engineer (waaronder Windows, VMware en Citrix).

Ritchie Solutions timmert hard aan de weg om in de komende 5 jaar haar vaste team IT-professionals uit te breiden en is daarom altijd op zoek naar ambitieuze personen die naast persoonlijke ontwikkeling ook bij willen dragen aan de doorontwikkeling van het bedrijf. Voor ambitieuze IT-professionals beschikt Ritchie Solutions over de juiste mentaliteit, liquide middelen en investeringsgeest!

Benieuwd naar onze andere ervaringen of wat we voor u kunnen betekenen?

Kom in contact en maak vrijblijvend kennis.

Aanmerking
Ben jij een HBO(-niveau) Network Engineer en heb je interesse om voor (in loondienst) of via (als freelancer) Ritchie Solutions bij onze (potentiële) klanten aan de slag te gaan op detacheringsbasis laat ons dat dan weten door onderstaande kolommen in te vullen + je up to date CV te uploaden! Ritchie Solutions belooft in maximaal 5 werkdagen terugkoppeling te geven!