Diensten

Diensten / Datacenter oplossingen

In de dynamische IT wereld waarin wij ons vandaag de dag begeven kan (tijdelijke) support op bepaalde expertises wenselijk zijn. Maar ook bij (langdurig) ziekteverzuim, projecten of bijvoorbeeld een verhuizing is (tijdelijk) support de methode om uw formatie van extra handjes te voorzien.

Wanneer uw organisatie behoefte heeft aan support op het gebied van netwerkbeheer bekijken wij graag en uiteraard geheel vrijblijvend naar de oplossingen van Ritchie Solutions! Maar ook voor expertise op het gebied van systeembeheer, virtualisatie en storage bent u bij Ritchie Solutions aan het juiste adres.

Ritchie Solutions richt zich op de provincies Brabant, Limburg, Gelderland, Zeeland, Zuid-Holland en Utrecht maar schroom niet om uw supportverzoeken buiten deze regio’s ook aan ons voor te leggen!

Systeembeheer uitbesteden
Goed systeembeheer is van cruciaal belang voor het consequent werkend houden van de interne automatisering.

Lees meer
Netwerkbeheer uitbesteden
Een netwerk is het hart van de IT-infrastructuur en daarmee van groot belang voor een efficiënte en veilige bedrijfsvoering.

Lees meer
Cloudoplossingen
Steeds meer bedrijven kiezen voor werken in de cloud. Ieder bedrijf richt dit echter weer anders in.

Lees meer
Virtualisatie
Door virtualisatie kunnen meerdere besturings- en softwaresystemen tegelijk draaien op een cluster van servers (consolidatie).

Lees meer

Benieuwd naar onze andere ervaringen of wat we voor u kunnen betekenen?

Kom in contact en maak vrijblijvend kennis.

Wat ze zeggen over ons
Recente referenties