Louwman ICT Services; Technical Specialist

juli 11, 2017

Louwman ICT Services; Technical Specialist

Louwman ICT Services; Technical Specialist

OMSCHRIJVING

De Louwman Group is opgericht in 1923 en heeft circa 2400 medewerkers. De Louwman Group is een van de grootste auto distributeurs in Europa en ook actief in de markt van mobiele hulpmiddelen. De Louwman Group bestaat onder andere uit de Louwman Dealer GroupLouwman ExclusiveB.V. NIMAGAlcredis Finance, Louwman Logistics, LandportYokohama NederlandWelzorg en het Louwman Museum.  Het bedrijf is naast Nederland actief in Zweden, België, Luxemburg, Denemarken en Tsjechië.

WERKZAAMHEDEN

Het technisch ondersteunen van alle gebruikers migraties (2500 personen). Dit omvat onder andere het koppelen van werkplekken aan Palo Alto anti virus. Het ondersteunen en eventueel uitvoeren van probleemanalyses bij het inspoelen van de werkplekken met SCCM. Het juiste rechten geven van accounts binnen de AD en Office 365. Het migreren van persoonlijke evenals afdelingsmailboxen naar Exchange online vanuit Exchange 2010 (on premise).

ROL: Workplace Engineer
TOOLS: Microsoft, Active Directory, Group Policy Management, DHCP, DNS, DFS-R Windows 2008R2, Exchange 2010 en Exchange online, SCCM, VMware, Palo Alto anti virus.

BRANCHE: Mobiliteit

Benieuwd naar onze andere ervaringen of wat we voor u kunnen betekenen?

Kom in contact en maak vrijblijvend kennis.