ICT Detachering

ICT detachering

Het is voor ieder bedrijf belangrijk om een goede IT infrastructuur te hebben. Het is voor ieder bedrijf belangrijk dat het systeem naar behoren functioneert. Daar is kennis van professionals voor nodig. Maar wat als u die kennis niet heeft in uw organisatie? Dan kunt u kiezen voor ICT detachering, waarvoor u uitstekend terecht kunt bij Ritchie Solutions in Breda. Wij leveren namelijk gekwalificeerde en ervaren ICT-specialisten. Wij zorgen er met onze ondersteuning en support voor dat uw medewerkers door kunnen blijven werken en dat u zich kunt blijven focussen op uw core business. Ook als u verandert van software of een geheel nieuw ICT systeem laat installeren, kunnen wij een flexibele ICT professional leveren die de volgende dag bij u op de stoep staat. Met de ICT detachering van Ritchie Solutions bent u verzekerd van gecertificeerde specialisten, zowel in Breda als in de rest van Nederland.

Waarom ICT detachering door Ritchie Solutions?

Wij zorgen dat de kwaliteiten van onze specialisten aansluiten op uw wensen. Bent u tijdelijk op zoek naar ondersteuning en versterking op het gebied van IT infrastructuur? Of heeft u hulp nodig bij het management en beheer van uw cloud? Ons team van ICT-specialisten staat voor u klaar; zij beschikken over een relevante opleiding en de nodige werkervaring. Hiermee kunt u zich bezighouden met waar u goed in bent en lossen wij uw ICT-vraagstukken op. Uw tijdelijk collega komt niet bij u in dienst en u ervaart dan ook niet alle juridische aspecten die bij een werknemer komen, zoals werving en administratie. Dit is geheel voor rekening van Ritchie Solutions. Verder heeft u:

  • uw vacatures snel ingevuld;
  • geen wervingskosten;
  • flexibele contractvorm;
  • een tijdelijke collega die kwaliteit levert.

Als werkgever ervaart u dus alleen maar voordelen. Ritchie Solutions is een ICT bedrijf dat staat voor kwalitatieve detachering en persoonlijk contact.

Onze ICT-specialisten

Als ICT bedrijf in Breda detacheren wij specialisten op diverse gebieden. U kunt er zeker van zijn dat de specialist die bij u aan de slag gaat, beschikt over een relevant diploma. Wij kunnen u ontzorgen op het gebied van:

Wilt u zich dus geen zorgen hoeven maken of uw server wel goed draait of dat uw bedrijf beschikbaar en online is? Neem dan vrijblijvend contact op met ons ICT detacheringsbedrijf. Wij dragen graag de zorg voor uw infrastructuur. Bel naar 0162 224 378 of stuur een mail naar info@ritchiesolutions.nl.

Neem direct contact met ons op

Bent u op zoek naar een flexibel inzetbare IT professional? Benieuwd wat Ritchie Solutions voor uw organisatie kan betekenen?

Wat ze zeggen over ons
Recente referenties