Cloudoplossingen uitbesteden

Cloudoplossingen uitbesteden

Het aantal bedrijven en organisaties dat informatie en diensten overhevelt naar de cloud neemt continu toe. Van alle ondernemingen in Nederland opereert de helft ten minste deels vanuit de cloud, blijkt uit onderzoek van KPMG. De redenen lopen uiteen van kostenbesparingen tot een betere interactie met klanten en leveranciers. Maar die steeds massalere migratie betekent niet dat organisaties al hun activiteiten naar de cloud overhevelen. Veel organisaties en bedrijven zijn namelijk bang om volledig afhankelijk te worden van een derde partij.

De voordelen van werken in de cloud

Er zijn natuurlijk verschillende redenen dat steeds meer bedrijven (deels) in de cloud werken. Het werken in de cloud heeft namelijk heel veel verschillende voordelen, zoals:

  • Kostenbesparing: door het opslaan in de cloud hoeven er geen kosten gemaakt te worden voor het aanschaffen van software en hardware.
  • Flexibel werken: medewerkers hoeven niet meer van 9 tot 5 op kantoor te zitten, maar kunnen overal vandaan werken omdat ze geen servers nodig hebben; enkel een verbinding met het internet.
  • Minder kans op calamiteiten: als er met één server gewerkt wordt, kan het voorkomen dat het systeem er eens uit ligt en dat niemand dan toegang heeft tot het systeem. Het werk komt dan stil te liggen. Deze kans is een stuk kleiner als u in de cloud werkt.

Cloudoplossingen uitbesteden aan Ritchie Solutions

De implementatie en het beheer van cloudoplossingen is een ingewikkeld proces, wat de nodige kennis vereist. Wilt u graag overgaan naar de cloud, maar heeft u daar de juiste medewerkers niet voor in huis? Dan is het uitbesteden van dit proces wellicht een oplossing. Het vinden van de juiste mix tussen de diverse clouds en on-premise is belangrijk! U kunt uw cloudoplossingen uitbesteden aan de specialisten van Ritchie Solutions. Wij zijn uw partner in de ontwikkeling van uw clouddiensten, maar ook in het inrichten van de infrastructuur en het beheren ervan. Wij bieden u altijd service op maat. Wilt u hier graag meer over weten, neem dan contact met ons op door te bellen naar 0162 224 378 of door een mail te sturen naar info@ritchiesolutions.nl.

Wij zijn u graag van dienst.

Direct contact
Wilhelminaplein 5, 4931 DA Geertruidenberg