Netwerkbeheer uitbesteden

Netwerkbeheer uitbesteden

Een netwerk of systeem dient altijd goed te werken. Om ervoor te zorgen dat iedereen productief aan de slag kan en dat iedereen overal en altijd bij de bestanden in de cloud kan, is het belangrijk om een netwerkbeheerder in dienst te hebben. Maar wat als u die niet heeft? En u geen budget heeft om een volledige werknemer aan te nemen? Dan kunt u ervoor kiezen om uw netwerkbeheer uit te besteden.

De voordelen van een netwerkbeheerder van Ritchie Solutions

Het uitbesteden van het beheer van uw netwerk heeft veel verschillende voordelen. Zo bent u altijd verzekerd van een goed onderhouden netwerk en heeft u bedrijfszekerheid. Schakelt u een netwerkbeheerder van Ritchie Solutions in, dan ontwerpt, implementeert, onderhoudt, beheert en beveiligt deze al uw bedrade en draadloze netwerken. Onze netwerkbeheerder zorgt ervoor dat uw bedrijf te allen tijde online en bereikbaar is. Het netwerk is immers het hart van uw IT infrastructuur. Daarnaast heeft het uitbesteden van uw netwerkbeheer nog veel meer voordelen, zoals:

  • U kunt zich blijven focussen op uw core business, zonder afgeleid te worden door IT zaken zoals niet werkende software of een computer die traag is.
  • U hoeft zelf niet te zorgen voor geschikt personeel en het uitzetten van vacatures. Dit is erg prettig als u geen kennis heeft van IT zaken en dus ook niet goed weet welke kwaliteiten een netwerkbeheerder moet bezitten.
  • Kostenbesparing kan ook een groot voordeel zijn.

Volledige ontzorging

Het grootste voordeel van het uitbesteden van netwerkbeheer is toch wel dat u volledig ontzorgd wordt. Wij zorgen ervoor dat de IT infrastructuur van uw bedrijf probleemloos blijft functioneren. Of het nu gaat om enkel systeembeheer, support, het implementeren van software of voip of het onderhoud ervan, onze specialisten ondersteunen u op het gehele ICT vlak. Onze netwerkbeheerders zijn gevestigd in Breda, maar rijden door het hele land om u van dienst te kunnen zijn. Het is niet altijd noodzakelijk om bij uw bedrijf langs te komen, vaak kunnen we de problemen ook op afstand oplossen. Dit kost voor beide partijen minder tijd en het probleem is binnen no-time opgelost. Zo bieden we u altijd een oplossing op maat.

Al onze netwerkbeheerders zijn geschoold en gecertificeerd. Ze zijn bekend met merken als Cisco, HP, Checkpoint en Blue Coat. Ga voor zekerheid en veiligheid voor uw bedrijf en houd de ICT motor draaiende! Neem vandaag nog contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0162 224 378 of door te mailen naar info@ritchiesolutions.nl.

Wij zijn u graag van dienst.

Direct contact
Wilhelminaplein 5, 4931 DA Geertruidenberg