Systeembeheer uitbesteden

Systeembeheer uitbesteden

ICT automatisering is een vak apart, maar toch is het voor ieder bedrijf erg belangrijk. Als u hier zelf geen kennis van hebt, en deze kennis ook niet in huis heeft, is het een goede optie om uw systeembeheer uit te besteden. U kunt voor deze dienstverlening terecht bij Ritchie Solutions. Wij zorgen namelijk voor een gecertificeerde systeembeheerder die uw systeem onderhoudt en defecten voorkomt, zodat u daar niet meer naar om hoeft te kijken. Mochten er onverhoopt toch problemen optreden, dan zorgt onze systeembeheerder ervoor dat deze storingen snel worden opgelost. Deze zorgt ervoor dat uw interne automatisering constant in werking blijft.

Wat een systeembeheerder van Ritchie Solutions voor u kan betekenen

Kiest u voor het uitbesteden van uw systeembeheer aan Ritchie Solutions, dan profiteert u van volledige ontzorging.

  • Wij dragen dan volledige zorg voor de installatie, configuratie en het onderhoud van uw IT-systemen. Zo kunt u zich weer volledig focussen op uw core business, zonder dat u gestoord wordt door servers die niet werken, hardware dat niet naar behoren functioneert of het beheer van de cloud.
  • Wij zijn er voor support en advies en zorgen altijd voor een back-up van uw gehele systeem. Mochten er kleinere problemen ontstaan, dan kunnen wij deze ook op afstand oplossen, zodat er kosten bespaard worden.
  • Zowel op afstand als op locatie staat onze systeembeheerder altijd tot uw dienst. Onze specialisten zijn geschoold en gecertificeerd en zorgen ervoor dat uw bedrijf constant blijft draaien en beschikbaar blijft.

Neem contact met ons op

Wilt u ook graag dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over zaken als hosting, telefonie, servers, hardware en systeembeheer, en dat uw bedrijf blijft draaien zonder problemen? Kies er dan voor om uw systeembeheer uit te besteden aan Ritchie Solutions en neem contact met ons op door te bellen naar 0162 224 378 of een mail te sturen naar info@ritchiesolutions.nl.

Wij zijn u graag van dienst.

Direct contact
Wilhelminaplein 5, 4931 DA Geertruidenberg