Diverse gemeenten; Support Engineer

december 16, 2017

Diverse gemeenten; Support Engineer

Diverse gemeenten; Support Engineer

OMSCHRIJVING

MijnGemeenteDichtbij, Sint Michielsgestel/Boxtel:
MijnGemeenteDichtbij is de werkorganisatie van de gemeenten Boxtel en Sint-Michielsgestel. Twee zelfstandige gemeenten, met een eigen college van B&W en gemeenteraad, ondersteund door één ambtelijke organisatie. Door de samenvoeging zijn beide gemeenten krachtiger, efficiënter en innovatiever. MijnGemeenteDichtbij kan de dienstverlening verbeteren door deze dicht bij hun inwoners te organiseren.

Gemeente Schiedam:
Met haar prachtig bewaard gebleven historische stadshart is Schiedam uniek in het Rijnmond-gebied. De stad is dynamisch en modern. Strategisch gelegen voor verkeer en vervoer in de Rotterdamse ruit van snelwegen en met goede aansluitingen op het trein-, tram- en metrolijnennet. Per 30 april 2017 had de gemeente 77.833 inwoners.

WERKZAAMHEDEN
Het uitvoeren van een kort project waaronder het uitrollen van een MDM-oplossing (Intune) op IOS en Android mobiele apparaten, volgens een vastgestelde handleiding. Uitvoering vond plaats op de locaties Sint Michielsgestel, Boxtel, Haaren en Schiedam. Naast het uitvoeren van migratie fungeren als floorwalker.

ROL: Support Engineer

TOOLS: Intune, IOS, Android, Outlook, Office365

BRANCHE: Overheid

Benieuwd naar onze andere ervaringen of wat we voor u kunnen betekenen?

Kom in contact en maak vrijblijvend kennis.