juli 23, 2018

Heb jij zin in een weekendje Antwerpen? Help ons aan een nieuwe collega!

Kun jij solliciteren bij Ritchie Solutions aanbevelen en werkt jouw enthousiasme over de organisatie zo aanstekelijk dat iemand uit jouw omgeving in dienst treedt bij ons? Dan ontvang jij een cadeaukaart ter waarde van een Weekendje Antwerpen (2 hotelovernachtingen) + Euro 250,- netto zakgeld!

Om in aanmerking te komen voor de cadeaukaart moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen. De belangrijkste voorwaarden vind je hieronder…

De persoon door wiens aanwijsbare bemiddeling een nieuwe werknemer bij Ritchie Solutions in dienst treedt komt onder bepaalde voorwaarden in aanmerking voor de cadeaukaart:

Voorwaarden

• Indien het CV van de sollicitant is aangedragen door derden (niet de sollicitant zelf of een medewerker van Ritchie Solutions) wordt de    cadeaukaart aan de desbetreffende derde toegekend wanneer de arbeidsovereenkomst van de aangebrachte werknemer aanvangt.
• Bij bemiddeling verwijst de betreffende derde naar officiële publicaties, zoals www.ritchie-solutions.nl/vacatures.
• De betreffende derde die een kandidaat aandraagt, mag geen enkele betrokkenheid hebben in de selectieprocedure.
• Indien het CV van de sollicitant is aangedragen door een medewerker van Ritchie Solutions wordt er een aanbrengbonus uitbetaald, toekenning van de cadeaukaart komt hiermee te vervallen.
• Medewerkers van arbeidsbemiddelingsbureau‘s zijn uitgesloten van deelname.

Inhoud van de betreffende cadeaukaart indien aan alle voorwaarden wordt voldaan:

• De cadeaukaart bedraagt een Weekendje Antwerpen waaronder 2 hotelovernachtingen in het centrum (te boeken door Ritchie Solutions op nader overeen te komen data, echter binnen 6 maanden na toekenning) + Euro 250,- netto zakgeld.
• De toekenning van de betreffende cadeaukaart vindt plaats in de maand waarin de nieuwe medewerker aanvangt met zijn werkzaamheden.