juni 27, 2017

Senior systeembeheerder beschikbaar

Onze medewerker Russell is er klaar voor: time for something new!!

 

Een nieuwe omgeving met als doel het succesvol tot uitvoering brengen van (uitdagende) infrastructuur opdrachten, zowel in teamverband als zelfstandig, op het gebied van systeembeheer, netwerkbeheer en/of virtualisatie.

Russell beschikt naast zijn diploma HTS-Elektrotechniek over de volgende certificeringen:

2017: ITIL Foundation
2016: MCSA 2012R2
2011: CCNA (Cisco Certified Network Administrator)
2001: MCSE 2000

Momenteel is hij bezig met de training Microsoft SCCM (70-243 Administering and Deploying System Center 2012 Configuration Manager). Deze verwacht hij juli dit jaar te behalen.

Naast inhoudelijk/technisch is Russell zeer communicatief vaardig, dit stelt hem in staat om collega’s aan te sturen en/of toelichting te geven aan hoger management. Handleidingen opstellen en kennisoverdracht geeft hem ruime voldoening. Het bedenken van beleid en procedures is hem ook niet vreemd. Met Russell haalt u een ervaren IT-specialist binnen uw team met oog voor kwaliteit, structuur en klantgericht denken.

Welk team mag Russell bijstaan bij hun ICT-uitdagingen? Neem contact op met Murielle Renes via 0162-224378 of murielle@ritchie-solutions.nl voor meer informatie over kennis/kunde, beschikbaarheid en tarief.