november 2, 2017

System-/Network Engineer beschikbaar

Onze medewerker Frank is beschikbaar!

 

Frank is een rustige, punctuele jongeman die zowel zakelijk als prive enthousiast wordt van IT. Hij beschikt over de volgende certificeringen, naast zijn Hbo-diploma:

2018: Cisco CCENT (ICND1)
2017: ITIL Foundation
2016: Juniper JNCA-Junos (verificatiecode: 1XL3QGEY0MFEQTEY)
2016: HBO Infrastructure Design (diploma)
2012: Microsoft Certified IT Professional (MCITP)
2012: Microsoft Certified Technology Specialist

Momenteel is hij bezig met de certificering Prince II Foundation evenals CCNA (ICND2). Hij verwacht beiden in Q1’18 aan bovenstaande lijst toe te voegen!

Frank duikt graag de techniek in en zal een probleem niet loslaten tot hij er een oplossing voor heeft gevonden! In bezit van het HBO-diploma voor Infrastructure Design en een bijzonder brede productkennis op het gebied van zowel systeem- als netwerkbeheer (Cisco, Juniper, HP-Aruba) levert Frank een waardevolle bijdrage aan elk IT-team. Frank is communicatief vaardig waardoor hij in staat is om vakjargon om te zetten naar gebruikerstaal.  Frank beschikt over zowel theoretisch- als praktijkkennis van CCNA. Naast CCNA kennis en ervaring beschikt Frank tevens over Juniper kennis (hij is Juniper JNCA-Junos (verificatiecode: 1XL3QGEY0MFEQTEY) gecertificeerd) en praktijkervaring. Kenniscriteria als V-LANS, Trunking, Port Channels, Basic laag 2 en laag 3, DNS, DHCP, OSPF vallen onder zijn algemene netwerkkennis. Het maken en beheren van patches, aanpassen, configureren, installeren en in productie nemen van access laag switches en in het opleveren van beheer documentatie en bijbehorende tekeningen is wat Frank het allerliefste doet!

Welke organisatie zit er (niet) te wachten op een loyale netwerkbeheerder met niet alleen de juiste papieren maar ook de juiste IT-mentaliteit? Neem contact op met Murielle Renes via 0162-224378 of murielle@ritchie-solutions.nl voor meer informatie over kennis/kunde, beschikbaarheid en tarief.