juni 17, 2019

Ervaren Netwerk/Security Engineer beschikbaar per 01/07

Dennis is een sociaal/vriendelijk persoon die zijn verantwoordelijkheden kent én neemt. Hij is analytisch, stressbestendig, flexibel en communicatief vaardig. Dennis is gespecialiseerd in design, implementatie en beheer van Check Point next gen firewalls, Cisco Meraki,  Catalyst en Cisco Nexus omgevingen. Of het nu access poorten of routing met OSPF, BGP en MPLS betreft hij draait er zijn hand niet voor om. Tevens heeft hij uitgebreide kennis van Cisco ISE en wireless.

Dennis is in het bezit van het HBO-diploma Technische Informatica – Network Engineering en heeft 10 jaar werkervaring als network-/security engineer & projectmedewerker. Daarbij is hij gecertificeerd in Check Point, Cisco en ITIL.

Onze netwerk-/security engineer komt per 1 juli beschikbaar a 40 uur per week. Dennis neemt pas vakantieverlof in september/oktober (nader te bepalen) dus is in ieder geval heel juli en augustus inzetbaar!

Interesse in zijn CV? Neem contact op met Murielle Renes via 0162-224378 of murielle@ritchie-solutions.nl voor meer informatie over kennis/kunde en tarief.