juli 15, 2019

Personeelsuitje Efteling 2019

Hoewel het weer ons niet zo gezind was als een jaar geleden kan ook editie 2019 als GESLAAGD de boeken in!

Geen slippers en korte broeken dit keer maar de plu kon, na een hele dag regen, gelukkig dicht blijven.. En bijkomstig voordeel van het slechte weersverloop tot 16:00 uur (toen wij aanvingen) was dat het zelden zo rustig is op een editie van Het Negen Pleinen Festijn in de Efteling.

Zo konden we binnen 10 minuten in Symbolica, absurd! De langste wachttijd was bij De Baron met 40 minuutjes. Alle overige attracties konden we binnen 15 minuten weer uit lopen dus zijn er weinig die we niet meegepikt hebben 🙂 Ook hebben we de Raveleijn show bekeken en omdat het park op vrijdag en zaterdag tot 23:00 uur open is besloten we om 22:30 uur nog een rondje in de Pirana te doen met als gevolg dat Robbie, ondanks dat er geen druppel meer is gevallen, toch zeiknat naar huis toe kon… (gerum).

Baron, Robbie, Russell, Wesley-John en Dennis op de eerste rij rechts

Naast het nuttigen van wok, hamburgers, loempia’s en ijsjes hebben we, onder het genot een drankje onze geslaagde dag bij Aquanura afgesloten. Enige jammere van de dag: Marcel was helaas ziek 🙁

Omdat we met zijn allen graag terug wilde naar de Efteling maar Ritchie Solutions in verband met haar 7,5 jarig bestaan (op 23 september) iets ‘bijzonders’ wilde doen hebben we namens ons team Euro 750,- gedoneerd aan Villa Pardoes!

Euro 750,- gedoneerd in verband met 7,5 jarig bestaan Ritchie Solutions