januari 14, 2019

Ervaren systeem-/werkplekbeheerder

Onze medewerker Ricky is een gepassioneerd IT’er met een echte hands-on mentaliteit. Naast zijn expertise op systeembeheer is Ricky breed georiënteerd en tevens vertrouwd met elektronica en mechanica.  Zijn communicatieve vaardigheden maken dat hij prima de vertaalslag kan maken van management tot eindgebruiker. Hierdoor is hij naast een gedreven evenals sympathieke systeembeheerder tevens een prettig collega. 

Ricky is in het bezit van het MBO-diploma ICT-beheer niveau 4. Daarnaast is hij zowel ITIL als Prince II Foundation gecertificeerd en momenteel bezig met MCSA waarvan hij MCSA 70-410 Installing & Configuring Windows Server 2012 reeds in bezit heeft (1 van 3). Ricky beschikt over een brede Microsoftproductkennis waaronder Windows 10 en Active Directory.

Ricky wordt gelukkig van een opdracht met een diversiteit aan werkzaam-/bevoegdheden en technische uitdaging. Daarnaast vindt hij de bedrijfssfeer van belang! Hij verdiept zich in zijn klanten en zal daar waar hij kan belangeloos advies verstrekken; Ricky is pas tevreden als de klant dat ook is!

Welke gemeente, zorginstelling of profit-organisatie zit er (niet) te wachten op een enthousiaste IT-er met de juiste arbeidsethos? Neem contact op met Murielle Renes via 0162-224378 of murielle@ritchie-solutions.nl voor meer informatie over kennis/kunde, beschikbaarheid en tarief.