januari 10, 2019

Murielle – aan het woord

Sinds februari 2017 ben ik Procesmanager bij Ritchie Solutions. Zoals de naam al doet vermoeden vallen hier een breed scala aan taken onder waaronder de sales, het relatiebeheer met onze intermediairs, werving & selectie maar ook coaching van medewerkers! Alle financiële administraties (van facturatie tot belastingaangiften), urenregistraties (declarabiliteit, verlof, ziekteverzuim), contractbeheer, kilometerregistraties en het behouden van onze NEN4400-1 certificaat behoren tot mijn takenpakket. Het organiseren van kennissessies en personeelsuitjes, het uitvoeren van marketingactiviteiten (waaronder websitebeheer) en het bedenken én realiseren van zomer-/wintergadgets.. never a dull moment in here! Naast deze verantwoordelijkheden blijf ook ik mezelf graag ontwikkelen dus ben ik voornemens om, naast het reeds behaalde ITIL, Prince II en Agile Scrum Foundation certificaat dit jaar daar BiSL aan toe te voegen 🙂 Wie zich afvraagt of ik me ooit verveel…: nee!

Wat een luxe als je kunt zeggen: ik werk niet voor Ritchie Solutions, ik bén Ritchie Solutions! En zo voelt het echt.. Ritchie Solutions is opgericht in maart 2012 door mijn toenmalige vriend Dennis; wij hebben, de toen nog eenmanszaak, dus echt samen uit de klei getrokken en nu, bijna 7 jaar later, kunnen we met trots zeggen dat Ritchie Solutions B.V. een solide partij is binnen de IT-Consultancy! Omdat Ritchie Solutions ‘van ons’ is zul je nooit verloop ervaren, zijn wij áltijd (ja ook in de avonden, weekenden, op parttime dagen, tijdens vakanties) bereikbaar en staan wij voor wie we pretenderen te zijn zonder dat dat door hoger hand wordt opgelegd.

Maar… naast Ritchie Solutions ben ik nog meer (echt waar): ik ben de ongelooflijk trotse moeder van Isa-Beau (4) en Valentijn (2) én echtgenote van… Dennis! Jaja, 5 jaar geleden ben ik mijn vriend getrouwd! Dan mag ik me nog gelukkig prijzen met fijne vrienden en familie, het is rijkdom in het kwadraat!

Werk en privé zijn in ons leven verweven! In de afgelopen 7 jaar hebben we veel mooie relaties opgebouwd, een fijn team consultants vergaard en grote klanten van onze expertise mogen voorzien. Met alle passie zal ik mij de komende jaren inzetten dit te behouden en door te ontwikkelen, bovenal zonder uit het oog te verliezen waar wij voor staan…