maart 27, 2018

Open sollicitatiemiddag – 29 maart 2018

Ben jij de ambitieuze IT-beheerder naar wie wij op zoek zijn? Kom dan naar onze open sollicitatiemiddag op ons kantoor aan de Stadionstraat 11-C10, BCSB (NAC-stadion Breda) op donderdag 29 maart aanstaande tussen 13:00 en 17:00 uur!

Hoe gaat het in zijn werk?

Je bent van harte welkom om vrij binnen te lopen! Wil je er zeker van zijn dat wij direct tijd voor je hebben dan is het handig om vooraf even contact te leggen met Murielle op 06-51305466 (mag ook via what’s app). Als je je CV mee brengt lopen we die ter plekke door en bekijken we meteen of jouw wensen en onze mogelijkheden elkaar kunnen vinden, uiteraard onder het genot van een kop koffie!

Onderstaand alvast een blik van onze medewerker op onze organisatie:

Wat me vooral aanspreekt is de persoonlijk benadering. Ritchie Solutions heeft echt gekeken naar wat ik heb gedaan, waar ik sta. Dat in combinatie met de nadruk op persoonlijk ontwikkeling, een niet te groot werkgebied, en transparantie wekte mijn interesse. Natuurlijk roepen heel veel bedrijven dit te doen, maar Ritchie Solutions doet het ook echt! In de afgelopen 11 maanden heb ik een drietal certificeringen behaald en ben ik werkzaam bij een zeer leuke opdrachtgever! Ik ben dus nog steeds erg blij met hen als werkgever en hoop dat we binnenkort nieuwe collega’s aan ons team kunnen toevoegen. 

Voor meer bevindingen zijn ook jouw andere potentiele collega’s bereid geheel vrijblijvend hun ervaringen met je te bespreken (telefonisch of persoonlijk)!

Tot donderdag?!