februari 21, 2018

ICT-Support medewerker!

Onze medewerker Robbie is een enthousiaste evenals representatieve jongeman met een echte hands-on mentaliteit! Hij beschikt over het MBO ICT-beheerder (niveau 4) diploma en gaat in maart op voor het ITIL Foundation certificering.

Robbie heeft ervaring in het uitvoeren van werkzaamheden die behoren tot de functie van support-/servicedesk medewerker (2e-lijns), system engineer en/of werkplek-/serverbeheerder. Hij beschikt over een brede algemene ICT kennis waaronder verschillende Microsoft systemen, Active Directory, Citrix (XenApp), Sharepoint en Topdesk (verschillende versies evenals alternatieve registratietools). 

Robbie is flexibel en communicatief vaardig waardoor hij goed functioneert in een (project)groep maar ook op zelfstandige taken kunt u hem met een gerust hart inzetten. Robbie laat zich niet gemakkelijk gek maken en weet zelfs in een hectische omgevingen het hoofd koel te houden. Door zijn sociale karakter is Robbie laagdrempelig benaderbaar; dit maakt hem tot een zeer prettig persoon in de omgang evenals een fijne samenwerkingspartner.

Welke gemeente, zorginstelling of profit-organisatie zit er (niet) te wachten op een enthousiaste IT-er met de juiste arbeidsethos? Neem contact op met Murielle Renes via 0162-224378 of murielle@ritchie-solutions.nl voor meer informatie over kennis/kunde, beschikbaarheid en tarief.