april 3, 2019

Per 6 mei wordt ons team verrijkt met Marcel !

Marcel is een HBO-gediplomeerde IT-er die tevens creatief is. Dit uit zich niet alleen in design en ontwerp maar ook in een breed oplossingsvermogen. Met jaren ervaring in een combinatie van IT-componenten op zowel servicedesk als binnen systeembeheer kun je Marcel gerust een betrokken IT-generalist noemen die geen uitdaging uit de weg gaat, zowel remote als op locatie. Marcel, naast representatief tevens sociaal en communicatief zeer vaardig, heeft zowel klantbelang als teamresultaat hoog staan. Dit maken hem naast een prettige medewerker tot een fijne collega!

Marcel kan uw team, zowel profit als non-profit (> 5 jaar overheidservaring) van ondersteuning voorzien in de functie van servicedesk medewerker (2e-lijns), system engineer en/of werkplek-/serverbeheerder.

Indien een uitgebreid CV, persoonlijke toelichting of vrijblijvende kennismaking met Marcel gewenst is kunt u contact opnemen met Ritchie Solutions via info@ritchie-solutions.nl onder vermelding van ‘Marcel’ of door te bellen naar 0162-224 378. Wij bekijken graag zijn ondersteuningsmogelijkheden voor u.