januari 29, 2017

Per februari wordt ons team verrijkt met Murielle!

Profielfoto Murielle

Murielle is een open en eerlijk persoon; haar oprechtheid is puur, een eigenschap die u ongetwijfeld kunt waarderen! Op ieder moment van de dag ziet en/of creëert zij kansen, ongeacht of zij op dat moment ‘aan het werk’ is. Hierbij denkt zij niet alleen aan mogelijkheden voor haarzelf (zakelijk of privé) maar ook aan die van haar omgeving. Als zij iets voor elkaar wil krijgen dan zal zij daar 200% voor gaan. Murielle’s representatieve voorkomen, die zij brengt met enthousiasme en flair, maken haar tot een allemansvriend voor velen. Maar hoe joviaal de relatie ook is zij vergeet nooit te handelen als een professional. Een punt of een komma.. tot in de puntjes moeten zaken kloppen. Dit heeft geleid tot een groot netwerk met een hoge gunfactor!


In de functie van procesmanager is Murielle verantwoordelijk voor de realisatie en structuur van een proces; het correct uitvoeren van specifieke activiteiten binnen overeengekomen doelen en/of beleid. Murielle rapporteert aan de opdrachtgever (klant/proceseigenaar) middels beschreven procedures en/of werkinstructies. Hierin staan prestatie-indicatoren en normen omschreven waaraan een uitvoerder moet (gaan) voldoen evenals de ter beschikking te stellen resources om dit te realiseren. Naast het managen van processen kan zij ook de uitvoering voor haar rekening nemen, niet enkel voor Ritchie Solutions maar ook namens Ritchie Solutions (ad interim). Hierbij kunt u denken aan optimalisaties (communicatie, teamverband), het managen/uitvoeren van een sales verbeterproces (offreren, relatiebeheer, aftersales) etc.

 

Murielle is werkzaam op maandag (remote), dinsdag en donderdag maar daarnaast dagelijks bereikbaar per telefoon (06-51305466) of email murielle@ritchie-solutions.nl. Indien een persoonlijke toelichting en/of vrijblijvende kennismaking met Murielle gewenst is kunt u contact met haar opnemen via genoemde contactgegevens of door te mailen naar info@ritchie-solutions.nl onder vermelding van ‘Murielle’.