december 28, 2016

Goede voornemens 2017

“In het nieuwe jaar ga ik minder…” en “Ik neem me voor om meer…” zijn twee uitspraken die veelvuldig in conversaties terug komen tegen het einde van het jaar. Bij de één gaat hier een uitgebreid retrospectief aan vooraf, bij de ander schiet dit op 31 december om 23.55 uur te binnen. Nu 2017 bijna voor de deur staat, wordt er natuurlijk nagedacht over wat de verbeterpunten voor het nieuwe jaar moeten worden. Maar naast dit op persoonlijk vlak te doen, kan er ook worden nagedacht over mooie plannen op zakelijk gebied voor het komende jaar.

Het is altijd mogelijk om bepaalde aspecten van je business te verbeteren en te optimaliseren. Dit kan op het gebied van de financiën, de organisatie of het personeel. Eigenlijk is niets te gek om op de lijst van goede voornemens te plaatsen. De vraag blijft natuurlijk of het ook daadwerkelijk haalbaar is. Het is niet eenvoudig om een exacte prognose te maken voor het nieuwe jaar, mede omdat het niet geheel duidelijk is op basis waarvan dit moet gebeuren. Maar juist om een helder beeld te schetsen van wat er allemaal in de toekomst mogelijk is, is een voorspelling heel praktisch. Ritchie Solutions heeft de volgende ambitieuze voornemens om alles uit 2017 te halen!

Groei van het team (recruitment)

In 2017 bestaat Ritchie Solutions 5 jaar! Een eerste mijlpaal, ontstaan uit de ondoorgrondelijke ambities van Dennis Renes. Begonnen als zzp’er heeft hij in 2016 zijn team vergroot met 2 consultants. En daar blijft het wat hem betreft niet bij! Vanaf februari trekt hij een procesmanager aan die de aandacht zal vestigen op recruitment, relatiebeheer, sales, marketing en administratieve bijkomende activiteiten. Door persoonlijke aandacht, actief gebruik van social media en bereikbare sales staat groei met minstens 2 consultants in 2017 en bijbehorende omzetstijging hoog op het wensenlijstje van komend jaar! Ben of ken jij deze … bekijk dan alsjeblieft onze vacature via de link: vacature of neem contact op via de contactgegevens: contact

Vraag je je af waarom je voor Ritchie Solutions zou moeten kiezen terwijl grote jongens met je in zee willen? Ons huidige ervaren team kan je daar alles over vertellen.

Persoonlijke aandacht (relatiebeheer)

Personen of bedrijven… iedereen is gebaat bij persoonlijke aandacht! Daarom zal er in 2017 actief aandacht worden besteed aan relatiebeheer: huidige zakenpartners zullen bezocht worden om elkaar en elkaars bedrijfsvoering goed te begrijpen en te respecteren en potentiële relaties zullen toelichting krijgen op alles waar Ritchie Solutions voor staat! Een persoonlijke maar vrijblijvende touch waar beide partijen nooit slechter van worden. Netwerken blijkt in de praktijk nuttig voor nieuwe samenwerkingsverbanden of extra klandizie. In 2017 zullen we dan ook gaan deelnemen aan netwerkborrels. Cheers!

Social Media (marketing)

De website zal een boost krijgen zodat hij onze ambities en professionaliteit uitstraalt! Ook zal hij actief beheert worden: wekelijkse updates en blogs zullen (tevens) verspreid worden op social media zoals LinkedIn en Twitter.

Sales (omzetstijging)

Door bovenstaande facetten te realiseren verwachten wij meer (eind)klanten te kunnen gaan bedienen uit ‘onze naam’! Ben jij benieuwd naar onze bedrijfsvoering en/of mogelijkheden? Neem gerust contact op: 06-51305466.

Ritchie Solutions wenst iedereen een mooi 2017 waarin ambities tot succes mogen leiden!