november 22, 2017

Join our team !!

Als ‘kleine’ detacheringsclub zijn wij in staat om onze IT-professionals actief te stimuleren om hun kennisniveau te verbreden en/of te verdiepen (middels een studieplan). Wij beloven onze medewerkers passende opdrachten en persoonlijke begeleiding bij kennismakingsgesprekken en evaluaties. Zo kunnen wij onze klanten in de regio’s Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht (en eventueel daar buiten) voorzien in ondersteuning op verschillende IT-afdelingen en bij verscheidene -problematieken terwijl onze mensen hun expertise delen of verrijken binnen diverse branches. Ritchie Solutions biedt goede voorwaarden evenals een declarabiliteits- en aanbrengbonus! Vanwege onze groeiambities betrekken wij onze medewerkers nauw bij de doorontwikkeling van het bedrijf en kunnen mede daardoor spreken over een enthousiast, laagdrempelig team met een transparant (werk)klimaat!

Wij beloven:

Passende opdrachten, voorbereiding op en begeleiding bij kennismakingsgesprekken en opdrachtevaluaties. Stimulans tot zelfstudies en examens om je kennisniveau op peil te houden en/of te verbreden: bij het in 1x behalen van een certificering (met uitzondering van ITIL foundation) een eenmalige uitkering van een netto bonus. Een kwartaalbonus bij het behalen van 90% declarabiliteit (excl. verlofopname!) evenals een aanbrengbonus a Euro 1000,- netto voor het werven van nieuwe collega’s, (minstens) 3x per jaar een bedrijfsuitje en bovenal: persoonlijk contact! Niet ter controle maar om feeling te houden met elkaar, je te kunnen faciliteren, vooruitgang te kunnen pijlen en/of belemmeringen weg te nemen!

Wij bieden:

Een marktconform salaris plus 25 vakantiedagen per jaar op basis van een 40-urige werkweek. Een riante reiskostenvergoeding per werk gerelateerde kilometer (a 0,30ct) en bij een vaste aanstelling een lease-auto (indien gewenst) evenals een pensioencompensatievergoeding. Daarnaast sluit je je aan bij een enthousiast team met laagdrempeligheid en een transparant (werk)klimaat.

Ben jij enthousiast over het invullen van een van onze vacatures? Check dan snel de pagina ‘werken-bij’ of neem contact op voor meer vrijblijvende informatie met Murielle Renes: 06-51305466 / murielle@ritchie-solutions.nl.