september 5, 2019

Opdracht: infrastructuurspecialist te Hilversum

Opdracht: infrastructuurspecialist te Hilversum

Opdrachtomschrijving

In de rol van infrastructuurspecialist houd je je onder meer bezig met het in stand houden, optimaliseren, verbeteren en vernieuwen van de kwaliteit van het netwerk en haar datacenters in de ruimste zin van het woord. Beveiliging, beschikbaarheid en betrouwbaarheid hebben daarbij jouw speciale aandacht.  

Het netwerk en de datacenters kenmerken zich door hun omvang, beschikbaarheid, bandbreedte, DDOS-aanvallen, streaming en piekbelastingen. Als infrastructuurspecialist voer je structurele, projectmatige en beheerwerkzaamheden uit binnen de vakgebieden:

  • stabiliteit, beschikbaarheid, beveiliging, schaalbaarheid van de netwerkinfrastructuur;
  • automatisering van repeterende processen;
  • optimalisatie van de operatie;
  • vernieuwing en door ontwikkeling van dienstverlening en netwerk.

Wie ben jij:

In jouw rol houd je regie op IT leveranciers, verzorg je beheerdocumentatie en realiseer je nieuwe IaaS computer/storage platformen. Omdat je nieuwsgierig ingesteld bent onderzoek je mogelijkheden voor een vernieuwde hybrid cloud, multi-datacenter hyper-converged IaaS omgeving.

Je hebt aantoonbare kennis van de broadcastomgeving. Je houdt het netwerk schoon, onderhoudbaar, ontwikkelbaar en gedocumenteerd. Routers, switches, internetprotocollen, DNS, ACL’s en Firewall-filters hebben geen geheimen voor je.

In je communicatie ben je een geloofwaardige gesprekspartner voor onze IT experts, leveranciers en het management. Je werkt gedisciplineerd van een grondige analyse naar een complete oplossing die trefzeker kan worden geïmplementeerd en makkelijk te onderhouden evenals verder te ontwikkelen is. Tot slot vind je het leuk om kennis te delen met collega’s en ontwikkelingen en trends binnen jouw vakgebied te volgen.

Je beschikt over:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • minimaal 5 jaar ervaring als netwerk-engineer waarbij je complexe, high demand infrastructuren hebt beheerd;
  • Kennis en ervaring met Juniper networks is een pré;
  • Wanneer je kennis van of ervaring hebt met storage, virtualisatie, automation en configuration management maakt dit jouw profiel (nog) interessanter;
  • de wil om samen met je collega’s zorg te dragen over bereikbaarheidsdiensten (24/7). 

Herken jij je in gesteld profiel en ben/kom je binnenkort beschikbaar neem dan contact op met Murielle via murielle@ritchie-solutions.nl of bel 0162-224 378. De deadline voor het indienen van je profiel/profielen is maandag 9 september, 16:00 uur.