augustus 12, 2019

Per september beschikbaar: Systeem-/Werkplekbeheerder (HBO)

Marcel is een HBO-gediplomeerde IT-er die tevens creatief is. Dit uit zich niet alleen in design en ontwerp maar ook in een breed oplossingsvermogen. Met jaren ervaring in een combinatie van IT-componenten op zowel servicedesk als binnen systeembeheer kun je Marcel gerust een betrokken IT-generalist noemen die geen uitdaging uit de weg gaat, zowel remote als op locatie. Marcel, naast representatief tevens sociaal en communicatief zeer vaardig, heeft zowel klantbelang als teamresultaat hoog staan. Dit maken hem naast een prettige medewerker tot een fijne collega!

Marcel is in het bezit van het HBO-diploma Bedrijfskundige Informatica . Daarbij is hij gecertificeerd in de Microsoft certificeringen Configuring Advanced Windows Server 2012R2 Services en MS20411 Administering Windows Server 2012R2 . Momenteel studeert hij voor het certificaat ITIL Foundation.

Marcel kan uw team, zowel profit als non-profit (> 5 jaar overheidservaring) van ondersteuning voorzien in de functie van servicedesk medewerker (2e-lijns), system engineer en/of werkplek-/serverbeheerder. Door zijn woonplaats (Budel) is Marcel ook zeer geschikt de geografisch moeilijk(er) te bedienen klanten in Limburg van zijn expertise te voorzien.

Marcel komt per maandag 2 september a 36 uur per week beschikbaar! Interesse in meer informatie (CV) en/of een (persoonlijke) intake? Neem vrijblijvend contact op met Murielle via murielle@ritchie-solutions.nl / 0162-224378.