maart 6, 2017

We want you!

 

Ritchie Solutions is een organisatie, ook wel ICT detacheerder, die zich richt op Infrastructure Engineering. Onze expertise is netwerkinfrastructuur en netwerkengineering. Maar ook consultancy op systeem engineering, zoals virtualisatie engineering, MCSA en MCSE specialisten. De werkzaamheden, verantwoordelijkheden en doorgroeimogelijkheden op het gebied van Cisco en CCNA. Daarnaast focust Ritchie zich op de vraag voor het inhuren van werkplekbeheerders en detachering helpdeskmedewerkers, of functies waaronder Systeembeheerder Windows en Microsoft vallen.


Wat zoeken we?

Ritchie Solutions timmert hard aan de weg om in de komende 5 jaar haar vaste team IT-professionals uit te breiden. Hiervoor beschikken zij over de juiste mentaliteit, liquide middelen en investeringsgeest! Sinds februari wordt er weer actief gerekruteerd om onze ambities te realiseren! Via advertenties op ICTvacaturemarkt, de inzet van Hays-recruitment, Starapple,  vermelding op marktplaats, cadeaukaarten en aanbrengbonussen voor personeel. Tot op heden hebben deze efforts geleid tot meerdere gesprekken met potentiele consultants die positief zijn om voor Ritchie Solutions te komen werken! We zijn er op uit om dit jaar met minstens 3 medewerkers te groeien…


Interesse?

Mocht jij interesse hebben of iemand kennen die vrijblijvend met ons in gesprek wil gaan over het vervullen van één van de vacatures laat dit ons dan weten via info@ritchie-solutions.nl of 0162 – 222 43 78. Wij staan meer dan open om onze organisatie, ambities en mogelijkheden aan je toe te lichten tijdens een persoonlijke kennismaking!